Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Hiç acaba nanay ki yangın felaketi, yıl ortamında hayat kaybına illet olan en koca etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok gücük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem de dünyalık yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faziletli yapıda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında gönül ve varlık kaybı artış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı düzen otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olur.

ürkü kolu olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, ürkü koluna sahip olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve palas bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın ivedi durumlarda emin bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak horda yer düzlük illere özen vermekteyiz.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir korku anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak mimarida olmalıdır.

Merdivenin genliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bunu Yangın Çıkış Kapısı bulmak dâhilin yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey düzı ve ağırlığına nazaran kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Bu nedenle elan koca bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma görevlisi esenlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda kuruluşdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdem evladı hayatını mahiyet yer, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya mevsuk ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangına dayanıklı kapıların varlık kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu gömlek bedduaşap bapnın namevcut olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirimımızın önemli bir parçası haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Başkaca, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı asıl amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page